15 år med Cajsa Warg

16. mars 2011 23:20

Cajsa Warg firar 15 års jubileum och bjuder in till fest mellan 14/3 och 19/3 i butiken på Renstiernas gata. Onsdagen bjuder på surdegspizza och lördagen avslutar med en 30 månaders lagrad parmesan! Alla nyfikna matälskare kan kika in och provsmaka delikatesser under veckan mellan kl 15-19.

I senaste numret...


Isabella Morrone, kökchef på Caina, tar oss med till barndomens Apulien.
Visa hela artikeln

Franciacorta – njut av frestande Norditalienskt finbubbel.
Visa hela artikeln

Dubai – följ med på en ovanlig matresa från gatukiosk till lyxkrog.
Visa hela artikeln

Också i senaste numret

Möt Stefan Ekengren, kökschef på Görvälns Slott, som hyllar husmanskosten på sitt alldeles egna vis

Vilt i köket. Tove Nilsson bjuder udda kombinationer på fågel som fasan, ripa och tjäder.

Venedig – vi guidar dig till stadens matpärlor och autentiska vinbarer.

Sök