Med smak av sensommar

1. september 2010 00:48

Det är dags att ta vara på säsongens skörd och kocken Kristin Blomberg har bjudit in till en enkel sensommarmiddag på sin lantgård på Färingsö utanför Stockholm. I det här numret hittar du även allt du behöver för att sylta, safta och duka upp – tipsen, recepten och pryarna. Njut av ett lantligt nummer av Gourmet!

I senaste numret...


Isabella Morrone, kökchef på Caina, tar oss med till barndomens Apulien.
Visa hela artikeln

Franciacorta – njut av frestande Norditalienskt finbubbel.
Visa hela artikeln

Dubai – följ med på en ovanlig matresa från gatukiosk till lyxkrog.
Visa hela artikeln

Också i senaste numret

Möt Stefan Ekengren, kökschef på Görvälns Slott, som hyllar husmanskosten på sitt alldeles egna vis

Vilt i köket. Tove Nilsson bjuder udda kombinationer på fågel som fasan, ripa och tjäder.

Venedig – vi guidar dig till stadens matpärlor och autentiska vinbarer.

Sök